Uw veiligheid en welzijn in beeld

Volledig conform de veiligheidswetgeving blijven is geen sinecure. Het vraagt een continue opvolging en vereist tijdig de nodige acties. De aandacht voor veiligheid levert concrete voordelen op (minder ongevallen, ziekteverzuim, verzekeringspremies…) in de dagelijkse praktijk van uw onderneming.

4 safe helpt u hierbij.  Bij ons bezoek aan uw bedrijf stellen wij u een korte reeks vragen die verwerkt worden in de 4 safe quickscan.  Resultaat is een bondig overzicht wat een goed beeld schetst over de huidige situatie van uw veiligheid.  Daarbij krijgt u vrijblijvend enkele aanbevelingen waar de veiligheid, gezondheid en welzijn verbeterd kunnen worden in uw bedrijf.

Nieuwsgierig geworden?  Neem vandaag nog contact op met 4 safe om uw veiligheid en welzijn quickscan te laten uitvoeren.  In een persoonlijk gesprek van zo een 25 minuten nemen we samen de checklist door en geven we aan waar het beter kan.  Wil je de quickscan op papier, dan vragen we hiervoor een kleine bijdrage.  Het gefactureerde bedrag die we hiervoor vragen krijgt u terug als u binnen de 3 maanden een opdracht plaatst om u verder te helpen met het uitwerken van uw veiligheidsstructuur.