Help je medewerkers en je bedrijf

Veel bedrijven hebben te maken met veranderingsprocessen, conflictsituaties op de werkvloer, pestgedrag of medewerkers met burnout symptomen. Hieraan kunnen verschillende psychosociale problemen ten grondslag liggen. Werk- en privéproblemen lopen regelmatig door elkaar heen. Dit kan leiden tot ziekteverzuim.

Wil je dit voorkomen? Maak problemen bespreekbaar en wacht niet te lang met het inschakelen van professionele hulp. Onze psychotherapeuten bekijken graag samen met jou en je medewerkers of individuele coaching nodig is. Als professioneel hulpverlener biedt 4 safe bedrijven interne coachingstrajecten aan. Dit kan preventief - bijvoorbeeld na een conflictsituatie of bij het overlijden van een collega - om uitval te voorkomen. Maar ook als begeleiding bij het re-integreren van werknemers na een burn-out. Belangrijk is dat uw medewerker de balans en motivatie weer terug vindt voor zijn job.


Ondersteuning en bemiddeling

Onze therapeuten werken praktisch en oplossingsgericht bij u op de werkplek. 4 safe streeft ernaar via kortdurende interventies effectief uw mensen weer te laten samenwerken. Soms kan het snel, soms is wat meer tijd nodig. Hierbij houden wij rekening met privacygevoelige informatie. Ook tussentijds overleg (met de verschillende partijen) is mogelijk, uiteraard met toestemming van de werknemer.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan
waarin wij samen kijken hoe het traject eruit kan zien, wat het doel is en hoe we uw verhaal kunnen aanpakken.